1 Home
Bella edited this page 3 months ago
This file contains ambiguous Unicode characters!

This file contains ambiguous Unicode characters that may be confused with others in your current locale. If your use case is intentional and legitimate, you can safely ignore this warning. Use the Escape button to highlight these characters.

Вам варто звернути увагу на цей інформаційний ресурс про Андрій Матюха: про майбутнє дітей після перемоги Цього весняного сезону читачі OBOZREVATEL активно приєднувалися до збору коштів на автотранспорт для підрозділу аеророзвідки 25-ї ОПДБр, де віддано служать наші колеги. Президент фонду Favbet Foundation, Андрій Матюха, виявив підтримку, допомагаючи закрити збір коштів. Загалом завдяки сприянню фонду та безпосередньо компанії Favbet на фронт було відправлено понад 190 автомобілів. Недавно Favbet придбав і передав ""Армії дронів"" 53 автівки для штурмових рот. Наше інтерв'ю з президентом фонду розкрило докладні деталі про організацію допомоги фронту та інші проєкти, які фонд реалізує для підтримки України у війні та після неї.

Андрій Матюха: ""Ми вкладаємо зусилля, щоб забезпечити майбутнє для наших дітей після перемоги"" У цей час надзвичайно важлива допомога армії, і це стає нашим головним пріоритетом. Почнемо зі значного внеску. Який, на вашу думку, є найбільшим проєктом компанії в сфері мілітарної допомоги?

За обсягом наданої допомоги на один проєкт, напевно, це останній наш проєкт співпраці з Міністерством цифрової трансформації в межах програми ""Армія дронів"". Ми підтримали закупівлю 53 нових автомобілів Peugeot Landtrek для ударних рот БПЛА.

Ми щодня свідки того, яка велика роль дронів у сучасній війні. Це не просто очі нашої армії, а й ефективний інструмент для знищення ворожої техніки та живої сили. Дрони рятують життя наших захисників, і це безумовний пріоритет. Ми цінуємо роботу Міністерства цифрової трансформації, і для нас є честю долучитися до комплектації ""Армії дронів""."